Om

Hej, vad kul att du har hittat hit!

Elisabeth heter jag men kallas för Lissy och är 42 år. Jag är på väg mot min dröm att få inspirera människor, främst tjejer och kvinnor, till ett balanserat liv med träning och hälsa som grundstenar. Jag är nyinflyttad till hus med min sambo Henrik och våra två katter, Ior och Skruttan, efter att ha bott i lägenhet i många år. Och jag verkligen stormtrivs!

Den här drömmen har jag haft ganska länge men inte kommit till skott. Du kan även se att de tidigaste blogginläggen är lite äldre. Jag har därmed försökt det här med bloggande tidigare men inte satsat helhjärtat. Efter att ha haft en egen super-PT under flera år som lärt mig otroligt mycket med vikten av att träna från inifrån och ut samt funktionellt så kändes det som att det verkligen var dags. Sagt och gjort, under 2016 gjorde jag slag i saken och utbildade mig till PT. Wow!! Vilken grym känsla när det verkligen känns helt rätt.

Jag har också fått väldigt bra feedback att jag är en bra inspiratör och är grym på peppa men har aldrig nyttjat det riktigt fullt ut men känner att jag har mer att ge. Jag hoppas att med dessa egenskaper och med den kunskapen jag har och kommer att få, få möjlighet att inspirera dig.

Jag är härmed på väg mot en karriärförändring där jag vill arbeta mer med att peppa människor mot sina individuella mål. Jag hoppas att vi hörs i något i sammanhang och att du tar del av mina blogginlägg.

Stor Kram

 

Lämna en kommentar